Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

Букмейкър WilliamHill.com

„Клиентите разчитат на нас. Ще им предоставим висококачествен сервиз, знаейки, че нашето ноу-хау и приятелските услуги ще им допринесат несравними изживявания“ Това е девизът на популярния британски букмейкър William Hill.

Компанията William Hill бе основана през далечната 1934 г.. В чужбина, предимно във Великобритания, името William Hill е синоним на залагане. William Hill е един от най-известните букмейкъри, който освен залагания в пунктове, предлага и телефонни или онлайн залози. Фактът, че William Hill е наистина реномирана фирма е очевидно от големия брой пунктове във Великобритания и Ирландия – 2300. William Hill обработва ежедневно над милион залози.

Уебът на William Hill не е на български език. Освен английски има поддръжка на френски, испански, гръцки и китайски. Веднага след влизането в сайта www.williamhill.com ще ви приветства красив дизайн и потребителски приятна среда.

Кликвайки върху бутона „Join Now“ може веднага да се регистрирате. Достатъчно е да попълните няколко основни данни и да направите избор на валута – може да изберете между британска лира, евро, щатски, австралийски или канадски долар, шведски или датски крони, швейцарски франкове и др. Съветваме ви това да бъде евро.

В следващата стъпка ще бъдете приканени да депозирате в акаунта си финансови средства. Препоръчваме ви да изберете дебитна или кредитна карта. Минималният депозит е 10 британски лири (или равностойност в друга валута), максимумът е 99.000 лири. Другите методи са използване на интернет портфейл moneybookers с минимален депозит 10 лири и максимален 10.000 лири, евентуално банков превод. При последното обаче ще платите такси за международна трансакция на вашата банката. Самият букмейкър при депозит не взима никакви такси.

Изтеглянето на печалбата протича по същия начин – т.е. с платежна карта, банков превод или интернет портфейл moneybookers.

В менюто на William Hill ще намерите освен класическия футбол и хокей и много други спортове – американски футбол, колоездене, голф, крикет, баскетбол, бокс, хандбал, тенис, мотори и други. На разположение са и залози в различни обществени области като политика и т.н.

Предимства на букмейкъра WilliamHill.com

  • никакви такси при депозит от страна на букмейкъра
  • широк спектър от залози
  • високи коефициенти
  • прегледен уеб
  • бърза и лесна навигация

Недостатъци на букмейкъра WilliamHill.com

  • високи такси наложени от банката при депозит чрез превод
  • не поддържа страници на български език

Бонуси на букмейкъра WilliamHill.com

В момента букмейкърът William Hill не предлага никакъв бонус за спортни залози.

Как да се регистрирам?

Кликнете върху линка по-долу „Искам да залагам при William Hill”, регистрирайте се, изберете начина на плащане и депозирайте финансови средства във вашия акаунт. Веднага след това може да се потопите във вихъра на залаганията при престижната британска компания!

Искам да залагам при WilliamHill.com!


Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!