Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

Букмейкър 10bet.com

Не толкова известен у нас, но на световно ниво е букмейкърът 10Bet.com. Сайтът му е на немски език, както и обслужването на клиенти. Предимството на 10bet.com са високите коефициенти и множеството възможности, недостатък са минималните суми за теглене на печалбите с банков превод.

10bet.com на новите си клиенти предлага 50 % бонус от първоначалния депозит максимум до 30 евро. Условието обаче е, че трябва да заложите първия си депозит поне десет пъти. Едва тогава ще ви бъде преведен посоченият бонус. Другата възможност е 10 % бонус максимум до 150 евро. Но и за него важи същото условие както при предишния бонус.

Букмейкърът поддържа сайт и на български. Може да си откриете акаунт в няколко световни валути. Ние най-често използваме евро.

Парите, в сметката за залагане, може да депозирате по няколко начина. Ако изберете банков превод, ще платите на банката висока такса, на букмейкъра няма да платите нищо. Минималният депозит е 25 британски лири,евентуално равностойност в друга валута. В случай, че изберете платежна карта, 10Bet.com ще ви наложи такса в размер на 0 - 2 % от депозираната сума. В такъв случай минималният депозит е определен на 10 британски лири. Изтегляне може да осъществите чрез банков превод. Недостатък е минималната определената сума от 500 британски лири, а също така и таксата на букмейкъра, която при първото превеждане в месеца е 5 британски лири, при всяко следващо превеждане 10 британски лири. Ако нямате електронен портфейл, този букмейкър не е много изгоден за вас.

Букмейкърът предлага и залози на живо, така може да направите залог и по време на започнало събитие. Седалището на 10Bet.com се намира във Великобритания.

Предимства на букмейкъра 10bet.com

  • сайт на български
  • депозиране по много начини
  • live залози (залози в течение на събитието)
  • високи коефициенти
  • предлага бонус до 150 евро


Недостатъци на букмейкъра 10bet.com

  • висок лимит за теглене на печалбата
  • висок минимум за депозиране
  • такса при депозит с карта

Бонуси на букмейкъра 10bet.com

10Bet.com предлага на новите си клиенти 50 % бонус от първоначалния депозит, до размер 30 евро. Условието обаче е, че трябва да заложите първия депозит поне десет пъти. Едва тогава ще получите посочения бонус. Следващата възможност е бонус от 10 % максимум до 150 евро. Но и за него важи същото условие както при предишния бонус.

Как да се регистрирам и да получа бонус?

Кликнете върху линка по-долу Искам да залагам при 10Bet.com, регистрирайте се, изберете начин за плащане и след това депозирайте желаната сума в заложната сметка. Заложете депозираната сума десет пъти и 10Bet.com непосредствено ще ви преведе бонуса в заложната ви сметка.

Искам да залагам при 10bet.com и да получа бонус!


Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!