Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

Букмейкър

Welcome Bonus 100% up to 50€ Един от по-малко известните чужди букмейкъри е Globet.com. Този букмейкър е бил основан през 1995 г., официалната му регистрация е в Гибралтар, но има седалище и в Лондон във Великобритания. Във фирмата работят над 80 служители, от които няколко десетки се грижат за клиентите. Букмейкърът се гордее с повече от половин милион клиенти по цял свят, на което отговаря и полаганата грижа за клиентите, помощта и бързото решаване на проблеми в приятелска атмосфера. Голямо предимство на букмейкъра Globet.com е уеб сайта. От гледна точка на дизайна е много успешен и е наистина разбираем за всеки потребител.

Следващият положителен факт е, че Globet.com предлага услугите си и на български. На български е и обслужването на клиенти.

Как да си отворя акаунт за залагания? Няма нищо по-лесно! На сайта www3.globet.com кликнете върху заглавието на страницата вдясно върху банера „Open an account“. Въведете във формуляра няколко лични данни, потвърдете, че сте навършили 18 годишна възраст и си изберете валута на заложната сметка – имате на разположение евро, британски лири, щатски и австралийски долари, швейцарски франкове, нови турски лири, румънски леи или шведски или датски крони.

Веднага при следващата крачка може да депозирате финансовите средства във вашата сметка. Един от основните начина е депозит с платежна карта VISA, VISA Electron. Maestro или MasterCard. Минималният депозит е 10 евро (евентуално равностойност в друга валута). Депозирането с карта е освободено от такси. Следващият метод за депозиране е услугата Western Union, тука се плащат високи такси. Влагане на пари в сметката за залагания може да извършите и чрез банков превод, минималният депозит е в такъв случай 30 евро, но парите се изпращат в лондонска банка, така че ще платите на банката доста висока такса за международна трансакция.

Следващият предпочитан начин е депозит с интернет портфейл Moneybookers или Neteller. Минималният депозит е 10 евро а на букмейкъра няма да платите никаква такса. За теглене може да използвате същите начини. В случай, че искате да теглите с карта VISA, трябва и депозита да направите от нея.

Предлагат се стандартни залози. Може да залагате на футбол, хокей, тенис, волейбол, хандбал, баскетбол, крикет, футзал, голф, ръгби, мотори и др. В менюто не липсват нито най-големите български първенства в най-популярните спортове. Globet.com предлага и широк спектър от live залози, т.е. възможности, при които може да залагате по време на вече започнал мач или спортно събитие.

Предимства на букмейкъра

  • Прегледен дизайн на уеб страниците
  • Уеб страници на български
  • Отличен клиентски сервиз
  • Голям избор за депозиране или теглене на пари
  • Високи коефициенти и широк спектър от залози
  • Предлагане на бонус
  • Live залози

Недостатъци на букмейкъра

  • Заложната сметка не може да бъде в български левове

Бонуси на букмейкъра

Букмейкърът ви предлага 100 % бонус към първоначалния ви депозит максимум до 50 евро (евентуално еквивалент в друга валута). Как да получа бонуса? Депозирайте в заложната си сметката минимално 25 евро, заложете тази сума три пъти на събития, чийто коефициент е минимум 2,00. След това букмейкърът ще ви даде 100 % от първоначалния депозит до максимум 50 евро. Добавеният бонус трябва преди изтегляне отново да се заложи пет пъти с коефициент 2.00 или по-висок.

Как да се регистрирам?

Кликнете върху линка по-долу „Искам да залагам при Globet.com”, регистрирайте се, изберете начин на плащане и депозирайте пари в заложната сметката. Заложете първоначалния си депозит три пъти с коефициент 2,00 и букмейкърът Globet.com ще ви даде 100 % от стойността на първоначално депозираната сума до максимум 50 евро.

Искам да залагам при Globet.com и да получа бонус!


Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!