Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

1. Регистрирай се
2. Направете депозит
3. Залагайте за да спечелите

По какъв начин да депозирам пари в сметката?

Начините, по които може да вложите парите във вашата сметка, са наистина много. Изобщо не се притеснявате от това. Най-използваният начин е депозит чрез класически банков превод. След регистрирането в потребителската опция в сметката си намерете опцията „депозит”, където ще бъде посочен номерът на банковата сметка, в която трябва да изпратите парите, и вариабилния, евентуално специфичния символ, под който преводът трябва да се осъществи.

Следващата възможност е влагане на пари чрез електронна банкова карта. За тази възможност потърсете информация във вашата банка. Не всички карти може да извършват тази операция, но стандартните карти Visa и Mastercard не би трябвало да имат проблеми. Някои букмейкъри взимат ниска такса за депозиране с карта.

Следващият метод е депозиране с помощта на интернет портфейл. Препоръчваме ви moneybookers.com. Регистрирайте се на този адрес, създайте си акаунт и по банков път депозирате тук пари. Важно е, както при monebookers.com, така и при регистрация при определения букмейкър да посочите един и същ електронен адрес. По този начин ще избегнете евентуални затруднения. Ако въведете друг електронен адрес, трябва посредством имейл да помолите българския представител на фирмата да извърши прехвърлянето на парите.

Средствата от Moneybookers.com може освен за влагане в акаунта си за залагания да използвате и при плащане в различни интернет магазини.

1. Регистрирай се | 2. Направете депозит | 3. Залагайте за да спечелите

Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!