Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

Букмейкър Betclic

Безопасност и сигурност – точно това ви предлага утвърденият букмейкър Betclic.com, чието седалище е в Малта. Betclic.com е извънредно популярен букмейкър в цяла Франция, но вече има свои фенове и в България. Подзаглавието на букмейкъра е „Рай на залозите”.

При Betclic.com ще намерите ежедневно хиляди оферти за залози. Може да избирате почти от всички спортове, които познавате. Също така и менюто на отделните събития е огромно. В списъка ще намерите и български събития. Да залагате при betclic.com си струва. На разположение са и залози на живо – не случайно Betclic е определен като най-добрият букмейкър за live залози. Ежедневно предлага голям брой залози на живо, също така имате възможност да гледате много събития директно като видео stream и да залагате на живо.

Сайтът на betclic.com оперира освен на френски и на редица други езици, както и обслужването на клиенти, страници на български засега липсват.

Регистрацията не е изобщо сложна – вдясно горе кликнете върху бутона „REGISTER“ и въведете няколко лични данни. Изберете си валута – най-добре е да използвате евро.

В следващата крачка депозирайте парична сума във вашия акаунт. Ако изберете депозиране с платежна карта, минимумът е 20 евро. Таксата за депозит е 2 %. В случай, че депозирате повече от 100 евро, такса не се плаща. Следващият метод е депозит чрез moneybookers или neteller. Този метод е без такси с минимален депозит от 20 евро. Последният начин за депозиране е чрез банков превод!

Печалбата може да се изтегли с платежна карта Visa, банков превод или чрез moneybookers и neteller. Минималното теглене е 10 евро и не се плаща никаква такса.

Предимства на букмейкъра Betclic

  • Ниско минимално теглене
  • Букмейкърът не налага никакви такси при депозит и изтегляне
  • Широк спектър от залози
  • Бърза и лесна регистрация
  • Бонус 20 EUR в случай на загуба
  • Live залози

Недостатъци на букмейкъра Betclic

  • Такса от 2 % при депозит с карта до 100 евро
  • Менюто нито обслужването на клиенти не е поддържано на български език

Бонуси на букмейкъра Betclic

Ако още се колебаете дали да изберете betclic.com, знаем причина, която със сигурност ще ви убеди. След откриване на акаунта, направете депозит от 20 евро. Заложете. При печалба, парите са ваши. Ако загубите, betclick.com ще ви върне залог на стойност 20 евро или 20 евро. И то без никакво ограничение. Така безплатно може да пробвате чрез freebet, дали betclick.com ви удовлетворява или не.

Как да се регистрирам и да получа бонус във вид на безплатен залог?

Кликнете върху линка по-долу” Искам да залагам при Betclic.com”, регистрирайте се, изберете метод за плащане и депозирайте пари в акаунта ви за залагане.

Искам да залагам при Betclic.com и да получа бонус!


Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!