Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

Букмейкър Betsafe.com

Букмейкърът Betsafe.com е един от водещите букмейкъри в световен мащаб. Тук са регистрирани стотици хиляди играчи от повече от стотица различни държави. Ако и вия искате да опитате нещо ново и сте напреднал играч, Betsafe.com е правилният избор за вас.

Седалището на Betsafe.com се намира както и на редица други букмейкъри на остров Малта. Започнал е своята дейност през 2006 г. по време на големия бум на интернет залозите. От тогава, букмейкърът Betsafe.com успя да се наложи на пазара на букмейкърите, да проникне в съзнанието на играчите по цял свят и да се превърне в синоним на сигурност, безопасност и потребителско удобство.

Интернет сайта, както и обслужването на клиентите, се предлага на български. От другите езици не липсва английски, шведски, норвежки, датски, финландски, полски и латвийски. Клиентският център работи 24 часа денонощно, седем дни в седмицата. Букмейкърът веднага ще ви помогне с решаването на какъвто и да е проблем.

Откриването на заложна сметка става много лесно. Кликнете на сайта върху линка „Open account“, попълнете няколко лични данни, изберете си потребителско име и парола и си настроете защитния въпрос (напр.: Your favourite team – Вашият любим отбор). След това си изберете валута, съветваме ви това да бъдат български левове. Но може да си изберете и евро, щатски долар, британска лира, шведски, норвежки или датски крони, полски злоти и друга валута.

При следващата крачка депозирайте пари в сметката ви за залагания. Имате на разположение няколко начина за депозит. Най-лесният метод е депозиране с платежна карта VISA или MasterCard. В такъв случай ще платите такса в размер на 2,5 % от стойността на депозираната сума, минималният депозит е 15 евро, максималният 10.000 евро. Същите ограничения важат и за влагания чрез Moneybookers или Neteller и банков превод, но при тези методи на депозиране не се налагат никакви такси. Не ви препоръчваме да правите депозит с банков превод, букмейкърът няма конто в българска банка, и вие така ще платите доста големи такси на банката за прехвърляне на парите в чужда валута.

Печалбата си може да изтеглите с обикновен банков превод или с интернет портфейлите Moneybookers и Neteller. При тези случаи, на букмейкъра не се плащат такси, минималното теглене е определено на 30 евро, максималното на 5.000 евро. При банков превод това е 10 и 15.000 евро. Отново не ви съветваме да извършвате теглене чрез превод поради високите банкови такси за международни трансакции. Препоръчваме ви депозитите и тегленията да правите с интернет портфейли.

Betsafe.com предлага високи коефициенти, в менюто ще намерите хокей, футбол, тенис, баскетбол, хандбал, зимни спортове, американски футбол, бокс, формула 1, мотори, скуош, волейбол, лакрос, крикет, снукър и други оферти за залагане. Част от менюто са и залози за най-високите български първенства.

Предимства на букмейкъра Betsafe.com

 • сайт на български
 • тегления без такси
 • високи коефициенти
 • сигурност на голям световен букмейкър
 • прегледен и атрактивен дизайн на уеб сайта
 • лесна регистрация и навигация
 • безопасност
 • live залози
 • предлагане на бонуси

Недостатъци на букмейкъра Betsafe.com

 • такси при депозит
 • не може да се използват платежни карти за теглене от заложната сметката

Бонуси на букмейкъра Betsafe.com

Букмейкърът Betsafe.com ви предлага бонус до 25 евро. За да получите бонуса, трябва да направите комбиниран залог, състоящ се от три събития с общ минимален коефициент 2,0 или по-висок (едно от събитията трябва да е с минимален коефициент 1,10). След това букмейкърът ще ви добави в сметката ви 50 % от тази заложена сума до максимален размер на 25 евро. В случай, че искате да получите целия бонус, трябва да заложите общо 50 евро. Внимание, ако направите депозит чрез Moneybookers, няма да получите бонуса.

Как да се регистрирам?

Кликнете върху линка по-долу Искам да залагам при Betsafe.com, регистрирайте се, изберете метод за плащане и депозирайте парична сума във вашата заложна сметка. Заложете 50 евро като комбиниран залог с коефициент 2,0 и бонусът от 25 евро е ваш.

Искам да залагам при Betsafe.com и да получа бонус!


Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!