Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

Букмейкър Ladbrokes.com

Ladbrokes.com е реномиран британски букмейкър, който има многобройна клиентела по цял свят. Оперира в различни държави и на много езици, поддържа и българска версия.

Този букмейкър ви дава възможност в момента да си създадете сметка в най-различни валути, включително и в евро.

Предимството на букмейкъра Ladbrokes.com е относително лесна и бърза регистрация. След попълване на всички необходими данни, може веднага да депозирате във вашата сметка финансови средства. Имате на разположение няколко метода – най-често срещаният и най-бързият е депозит с вашата кредитна или дебитна карта. Също така може да си изпратите парите в сметката си за залагане чрез банков превод, което трае няколко дни, или чрез интернет портфейл Moneybookers или Neteller.

Ladbrokes.com предлага голям брой залози на най-различни видове спортове. В менюто ще намерите немски футболни първенства, но изборът на немските лиги със сигурност не е най-доброто, предлагано от този букмейкър. Интересна е широката гама от специални залози, например на различни телевизионни надпревари, политика, или дори и на времето.

Недостатък е доста скучен и неатрактивен дизайн, а също така и по-лоша функционалност на страниците, на които от време на време се сливат отделните секции. На по търпеливите играчи обаче това няма да пречи. Ladbrokes.com предлага и т.н. live залози – може да залагате и по време на вече започнало спортно събитие.

При депозиране или теглене на пари от сметката, няма да плащате никакви такси. Минималният депозит при използване на платежна карта е 5 лири (евент. равностойност в друга валута), при банков превод или използване на интернет портфейл 10 лири. При теглене минималните суми са същите като при депозиране. Теглене с карта или превод трае от три до пет дни, теглене чрез интернет портфейл минимум шест часа. Не препоръчваме използването на банков превод поради факта, че при депозиране и теглене ще плащате високи такси на вашата банка.

Предимства на букмейкъра Ladbrokes.com

  • Широк спектър от коефициенти
  • Депозиране с карта, превод или интернет портфейл
  • Ниски минимални депозити и тегления
  • Сайт на български

Недостатъци на букмейкъра Ladbrokes.com

  • Малко оферти за залагания на български първенства
  • Не предлага никакъв бонус
  • По-лошо функциониране и дизайн на уеб сайта
  • По-лоша помощ за начинаещите потребители

Бонуси на букмейкъра Ladbrokes.com

Букмейкърът Ladbrokes.com не предлага никакъв бонус.

Как да се регистрирам?

Кликнете върху линка по-долу „Искам да залагам при Ladbrokes.com”, регистрирайте се, изберете начина на плащане и депозирайте в сметката си за залагания пари. Веднага след това може да започнете да залагате без никакви такси.

Искам да залагам при Ladbrokes.com


Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!