Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

Букмейкър Unibet.com

Все по-известен сред интернет букмейкърите е и Unibet.com. Отличава се предимно с прегледността на сайта си и безопасността. За съжаление трябва да се отбележат и негативните неща, като например по-високи такси при теглене на по-ниски печалби.

Unibet.com дългосрочно предлага на новите си клиенти бонус за първоначален депозит. Ако си откриете сметка в евро и вложите минимум 20 евро, Unibet.com ще ви добави още 20 евро.

Букмейкърът предлага на клиентите си сайт на български. Също така и отделът за обслужване на клиента е на български. На уеба има доста обширна секция на често задаваните въпроси, където ще намерите отговори на по-голяма част от тях. Сметката може да бъде в евро, но и в редица други валути. В такъв случай обаче трябва да се простите с бонуса. Предимството на този букмейкър е, че печалбите изпраща веднага след приключване на определеното спортно събитие.

Букмейкърът предвижда и за клиенти, които обичат лотарийни билети. Предлага им виртуални лотарийни билети Trixxx. Печалбите достигат до 100 000 евро! Също така може да използвате любимите в последно време залагания на живо, т.е. залагания в течение на събитието.

Седалището на Unibet.com е в Малта.

Предимства на букмейкъра Unibet.com

    - непосредствено добавяне на печалбите - сайт на български - предлагане на бонус - много методи за депозиране - live залагания (залагания в течение на започнало събитие)

Недостатъци на букмейкъра Unibet.com

    - при изплащане на печалба по-ниска от 15 евро, ще ви бъде наложена такса от 3 евро - ако искате да получите бонус, вашата сметка трябва да бъде в евро - поради факта, че изпращате парите в чужбина, плащате високи банкови такси при превода - минималният депозит е 15 евро - при плащане с карта Unibet.com взима такса от 2,5 %

Бонуси на букмейкъра Unibet.com

Ако вложите в сметката си минимално 20 евро, букмейкърът ще ви зареди още 20 евро като бонус.

Как да се регистрирам и да получа бонус?

Кликнете върху линка по-долу „Искам да залагам при Unibet.com”, в сайта на компанията Unibet кликнете върху "регистрация" и въведете необходимите данни. Бонусът ще ви бъде добавен веднага след като вашият депозит бъде преведен в сметката на букмейкъра, т.е. в рамките на няколко дни.

Имате на разположение няколко метода за депозиране:

Искам да залагам при Unibet.com и да получа бонус!


Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!