Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

Букмейкър bet365.com

Bet365.com е реномиран британски букмейкър, който има в момента повече от 2 милиона клиенти и оперира в 140 държави. Точно това е гаранция за сигурност.

В момента може да си откриете сметка при този букмейкър в различни валути, включително и евро. Минималният залог на едно събитие е само 0,20 евро.

Офертата за спортни събития при този букмейкър е огромна. Освен на традиционни спортове като футбол, баскетбол, хокей или тенис може да заложите на водно поло, конни надбягвания, ръгби и други спортове. Специалитет на Bet365.com са също така и live залозите, чиито размер няма в българския интернет конкуренция. Богато е и предложението за директни видиа, които може да гледате тук. В сравнение с някои други букмейкъри при Bet365.com може да залагате и без да владеете чужд език, както сайта, така и обслужването на клиента на букмейкъра са на български. Също така имате на разположение немски, английски, полски или друг език.

В сметката си може да депозирате пари чрез банков превод, платежни карти или няколко вида интернет портфейли. Депозитите са безплатни (плащате само банковите такси при превод). Ако имате карта Visa или MasterCard, минималният депозит е 15 евро. В случай, че използвате Maestro или Visa Electron, минимумът е 15 евро. При банков превод минималният депозит е определен на 150 евро, докато при Moneybookers само на 1,5 евро. Тегленето на пари се осъществява по същия начин, както при депозиране. При банков превод имате право на едно безплатно теглене в месеца, при теглене с карта или в интернет портфейл имате право на неограничен брой безплатни тегления в месеца. Ако теглите с карта, минимумът е 15 евро, респ. 7 евро. При банков превод минимумът е 100 евро.

Предимства на букмейкъра bet365.com

  • Предлагане на бонус
  • Сайтът и обслужването на клиентите е на български
  • Депозиране чрез карта, превод или интернет портфейл
  • Широка гама от коефициенти
  • Широка гама от live залози
  • Възможност от гледане на много live видиа
  • Ниски депозити при плащане с карта или чрез Moneybookers

Недостатъци на букмейкъра bet365.com

  • Само едно безплатно теглене чрез превод в месеца
  • Висок лимит за теглене чрез превод

Бонуси при букмейкъра bet365.com

Букмейкърът ви добавя автоматично към първия депозит 100 % бонус максимум до 100 евро (евентуално равностойност в друга валута). Обаче бонусът и депозита трябва преди теглене да се превърти с коефициент 1,5.

Как да се регистрирам и да получа бонус?

Кликнете върху линка по-долу „Искам да залагам при bet365.com”, регистрирайте се, изберете начин на плащане и след това направете депозит във вашата сметка за залагания. Букмейкърът ще ви добави бонус в размер на 100 % от стойността на първоначалния ви депозит до максимум 100 евро.

Искам да залагам при bet365.com и да получа бонус!


Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!