Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

1. Регистрирай се
2. Направете депозит
3. Залагайте за да спечелите

Регистрирай се

Регистрирането при по-голяма част от букмейкърите е относително лесно, бързо и интуитивно. В случай, че нямате достатъчен опит с интернет залагането, препоръчваме ви да използвате само тези букмейкъри, чиито страници са на български.

При регистрирането посочвайте винаги верни и пълни данни. Количеството данни, които трябва да предоставите на букмейкърите, е на всякъде еднакво. Става въпрос предимно за вашето цяло име, адрес, дата на раждане, e-mail, телефон и потребителско име с парола. Не е нужно да се притеснявате от злоупотреба с личните ви данни. Всички данни са защитени и букмейкърите спазват законните за защита на личните данни.

Внимание, някои букмейкъри (например bwin.com) ще изискват от вас удостоверение за данните и навършено пълнолетие чрез изпращане на копие на личната ви карта или паспорта. Ако неправилно попълните данните, букмейкърът няма да ви изплати евентуалната печалба!

При кой букмейкър да се регистрирам?

Съветваме ви да разгледате списъците им с помощта на линковете от дясната колона, където ще намерите подробно описаните предимства и недостатъци на отделните букмейкъри. Сред най-добрите са Betclic.com или Bwin.com. Много лесен и прегледен е Bet-at-home.com. Ако взимате залагането на сериозно, то трябва непременно да пробвате борсата за залози Betfair.

1. Регистрирай се | 2. Направете депозит | 3. Залагайте за да спечелите

Сервиз: Добави към любими | Принтирай страницата | Карта на уеба | АКТУАЛНИ БОНУСИ!