Залагане в интернет - www.sportnizalagania.bg

Залагате ли? Залагайте по интернет, ще ви покажем как!

Предимства:

Aktualni bonusi!

Топ букмейкъри

Полезни линкове

Букмейкър DOXXbet.com

DOXXbet е словашки букмейкър. Малко след създаването му се превърна в любимо място на играчите от Словакия и Чехия, но постепенно се появяват тук и играчи от България. Това сигурно се дължи и на факта, че уебът оперира и на български. Има лиценз от словашкото Министерство на финансите.

При DOXXbet.com получавате бонус за първия ви комбиниран залог. След като направите първия комбиниран залог, букмейкърът ще ви зареди в сметката 20 % от стойността на този залог максимум до 35 евро в рамките на 48 часа, независимо от това, дали вашият комбиниран залог е печеливш или не.

Сайтът на букмейкъра е на български, също така и обслужването на клиенти. На въпроси по имейл операторите ще ви отговорят до 24 часа. На разположение има и гореща линия за клиенти, а то ежедневно от 8 до 22 часа.

Депозирането на пари се извършва с няколко метода. Може да изберете банков превод, платежна карта VISA, VISA ELECTRON и MASTERCARD или Moneybookers. Минималният депозит е само 10 евро, което е голямо предимство. Няма определени минимални лимити за теглене, но трябва да имате предвид, че ако не използвате целия си депозит за залагане, DOXXbet.com ще приспадне от сметката ви такса в размер на 4,5 % от теглената сума.

Седалището на DOXXbet.com е в Словакия в гр. Жилина.

Предимства на букмейкъра DOXXbet.com

  • сайт на български
  • депозиране чрез много методи
  • високи коефициенти
  • предлагане на бонус до 50 евро
  • нисък лимит за депозит
  • няма лимит за теглене на печалбите
  • гореща линия за клиенти на български

Dezavantajele agenţiei de pariuri DOXXbet.com

  • по-слабо предлагане на български спортни първенства

Бонуси на букмейкъра DOXXbet.com

При DOXXbet.com ще получите 100% бонус от стойността на депозита максимум до 50 евро!

Как да се регистрирам и да получа бонус?

Кликнете върху линка по-долу „Искам да залагам при DOXXbet.com”, регистрирайте се, изберете метод за плащане и след това в заложната си сметка депозирайте пари. Изпратете информация за направения депозит на имейл bonus@doxxbet.com. След което ще ви бъде зареден бонус в размер на 100% от стойността на вашия депозит максимум до 50 евро.

Искам да залагам при Doxxbet.com и да получа бонус!